forespørgselsliste

Din liste er tom >

Karsefabrikken

Karsefabrikken

Se magien ved at få ting til at gro

Hvorfor fejrer vi påske? Lægger hønen chokoladeæg? Gemmer påskeharen virkelig æg i haven? Har kyllinger tøj på i virkeligheden? Og hvad er karse? Hvordan kan det gro på vat? Det er nogle af de ting, der bliver talt om på workshoppen i Karsefabrikken, hvor alle børnene vil få mulighed for at dekorere deres helt egen karse-figur, så karse og få den med hjem. 


Mor og far er velkomne, men de kan også trygt overlade børnene til karse-fabrikkens søde personale. Alle vores workshops er baseret på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og fremstiller noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. 


Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et velforberedt personale samt de bedste materialer, vi stiller med. Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen