forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz

TV2’s erfarne USA korrespondent

Jesper Steinmetz er TV2's erfarne USA-korrespondent, som rejser USA tyndt for at rapportere om amerikanernes liv og holde Danmark ajour med den amerikanske politik, økonomi og generelle nyheder. Herudover holder Jesper Steinmetz også foredrag, hvor han tager os med til Det Hvide Hus, til Oscar-uddeling, til den orkansmadrede by, til huset med den fattige familie, der huser en morder og til mange andre steder. 


Jesper Steinmetz har udgivet bogen ”Come on America – Korrespondentens dagbog”, der er en levende beretning om hans første år som korrespondent i Washington. Senest udkom han med bogen "Live fra Amerika", hvor man får lov til at komme helt tæt på USA og se det indefra.


Jesper Steinmetz er også ofte ordstyrer og konferencier ved større arrangementer og konferencer, typisk for virksomheder og organisationer, der ønsker en journalistisk styring af programmet. 


Jesper Steinmetz er på en og samme tid skarp og underholdende.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen