forespørgselsliste

Din liste er tom >

Heksens u-uhyggelige lygter

Heksens u-uhyggelige lygter

Kreativ Halloween-workshop i hekselampens skær

Halloween skal være uhyggelig, men i denne workshop skal vi lave flotte og kun lidt uhyggelige hekselamper. Med hjælp fra vores dygtige personale skal børnene lave (u)hyggelige lamper, som kan hjælpe børnene, hvis de skulle blive bange. Lamperne laves af aflagte hekse-gryde-glas, smøres med magisk hekselim og pyntes med tørret heksehud og hemmelige heksetegninger. 


Alt imens dette foregår, snakkes der om Halloween, om hekse og deres liv og om alt andet, der kan være lidt uhyggeligt i den mørke tid. Vi stiller med hjælpere samt materialer til minimum 100 børn. Det eneste, I skal sørge for, er en masse kreative børn. Alle vores workshops er baseret på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og fremstiller noget, som de får med sig hjem. 


Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen