forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tryllekunstneren Pingo

Tryllekunstneren Pingo

Fantastisk underholdning til børn og voksne

Pingo er lidt af en multikunstner. Han kan bugtale, lave sjove ballondyr og trylle med alt fra tryllestave til tørklæder. Han er en formidabel ballonklovn og kan kreere de flotteste ballondyr i alverdens farver. Hans shows foregår altid i et højt tempo, og både børn og voksne når aldrig at kede sig, når først Pingo er på scenen. 


Pingo kan bookes til følgende:


PINGOS FAMILIESHOW

Dette show er ét stort, skørt og sjovt show fyldt med seje tricks, mystiske æsker, magiske tryllestave og sjove ballondyr. Undervejs i showet afholder Pingo små konkurrencer for børnene, naturligvis med præmier involveret. Showet er professionelt iscenesat med eget lydanlæg, flotte kostumer og masser af god musik. Børnene er meget velkomne på scenen, når Pingo tryller, fortæller små historier og laver flotte individuelle ballondyr til børnene, som de selvfølgelig må få med hjem. 


BALLONKLOVNEN PINGO

Den ultimative ballonklovn Pingo kan bookes til en event, hvor han fx bevæger sig rundt blandt gæsterne til festen eller de handlende i centret, imens han fremtryller sjove, skøre og virkelig flotte ballondyr til alle børn. Det er en opsigtsvækkende aktivitet, der helt sikkert vil skabe opmærksomhed og smil blandt både børn og voksne.  

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen