forespørgselsliste

Din liste er tom >

Claudia Rex og Joakim Ingversen

Claudia Rex og Joakim Ingversen

Vindere af Vild med dans 2012

Vindere af ”Vild med dans” 2012 Claudia Rex og Joakim Ingversen er klar til at optræde for dit publikum. Få en helt speciel oplevelse af dans, show og underholdning. Claudia og Joakim optræder med de bedste danse fra konkurrencen på TV2. Som event i shopping centret eller som indslag til firmafesten, - en ting er sikker: du vil begejstre dit publikum.


Claudia Rex er en erfaren coach I TV programmet Vild med Dans. Første gang hun dansede, var med den unge musiker Basim i 2009. Efterfølgende  2010 med fodboldspilleren Patrik Wozniacki og i 2011-udgaven dansede hun med bokseren Patrick Nielsen.


I 2012 dansede hun med Bingo Banko-vært Joakim Ingversen, med hvem hun vandt konkurrencen. Den relativ ukendte tv-vært Joakim Ingvarsen er pludselig kommet på alle mands læber i Danmark, og med titlen som Vild med dans par, vil alle nu stifte mere bekendtskab med den unge, charmerende fyr.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen