forespørgselsliste

{system.shoppingbasket(883)}

Niels Brinch

Niels Brinch

Om livet som udlandsreporter og vært på Station 2

Niels Brinch holder blandt andet foredrag om sit arbejde som udlandsreporter i verdens brændpunkter. Han giver indblik i det at arbejde i krigshærgede områder samt sætter fokus på årsager til krigenes udbrud. Niels Brinch er kendt fra TV2, hvor han er en fremtrædende journalist. 


Efter mange års erfaring har Niels Brinch opbygget et indgående kendskab til konflikterne i Afghanistan, Irak og Balkan. Niels Brinch fortæller om indslagenes tilblivelse og forarbejdet for at kunne lave to minutters højaktuel reportage. Foredraget understøttes af forskellige videoklip og billeder, der giver publikum en ekstra dimension og dybde. Samtidig fortæller og viser Niels Brinch, hvorfor han ofte benytter en skudsikker vest, når han er ude på opgaver. 


Niels Brinch er også kendt som studievært i krimimagasinet 'Station 2', gennem de sidste over 10 år. Niels Brinch har stor erfaring i at være ordstyrer. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen