forespørgselsliste

Din liste er tom >

Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesen

Foredrag med Eskild Ebbesen - Fokus på talent og vindermentalitet

Eskild Ebbesen er en af Danmarks mest kendte sportsudøvere, og kan nu også opleves som foredragsholder. Eskild Ebbesen er cand.scient. i idrætsfysiolog og han har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen.


Eskild Ebbesen holder herudover årligt en lang række foredrag. Yderst spændende og lærerige foredrag, der sætter det i perspektiv, hvor meget energi og talent der skal til for at opnå de ting her i livet, vi kæmper for. Eskild Ebbesen mener, at alle kan styrke deres vindermentalitet og opnå bedre præstationer i alt, hvad de foretager sig.


I sine foredrag giver han videre af sin erfaring og giver tilhørerne ny energi og motivation til at arbejde med deres målsætninger. På Eskild Ebbesens egen resultatliste: som den eneste faste mand på 'Guld-fireren' frem til 2004 har Eskild vundet OL guld I 1996, 2004 og 2008, OL-bronze I 2000 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003.


Eskild Ebbesens foredrag har forskellige temaer, men altid samme resultat for øje:


Energi, velvære og endnu større livskvalitet. Skru op for koncentrationen og ned for sygefraværet med et foredrag, hvor Eskild leverer redskaberne og motivationen til, at virksomheden og den enkelte medarbejder kan begynde at se på, hvor der evt. kan sættes ind.


Strong Body Strong Mind


At kroppens sundhed hænger sammen med den mentale sundhed er ingen hemmelighed for Eskild Ebbesen. 


Eskild har ikke kun gennem sin uddannelse og sin træning beskæftiget sig med sundhed, men har også i en lang årrække arbejdet med at fremme sundheden i mange danske virksomheder. 


I arbejdet med sundhedsfremme har Eskild arbejdet med alle målgrupper lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk.


Motivation til den sunde livsstil

MOTIVATION er udgangspunktet, når Eskild Ebbesen giver sit indlæg og får folk i gang med en sundere livsstil. Eskild Ebbesen har ikke kun gennem sin uddannelse og sin træning beskæftiget sig med sundhed, men har også i en lang årrække arbejdet med at fremme sundheden mange danske virksomheder. I arbejdet med sundhedsfremme har Eskild arbejdet med alle målgrupper lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk. 


Hemmeligheden bag den sunde livsstil er, hvor man lettest sætter ind i hverdagen for at forbedre sin sundhed og sit energi-niveau mest i forhold til det, som kræves fysisk og mentalt.


Med dette udgangspunkt kommer Eskild Ebbesen ind på emnerne: 


- Fysisk aktivitet og træning
- Kost og ernæring
- Vægttab
- 10 motivationsråd til den sunde livsstil.


Hvordan findes motivationen til at komme i gang og hvordan holdes fast på lang sigt? Med henvisning til forskningsresultater og kombineret med praktiske erfaringer gives ikke kun et fagligt godt udgangspunkt for tilhørerne, men også levende og god underholdning.


Vejen til at blive en vinder


Handler om først og fremmest om mentalitet. Hvad er en vinder og hvordan bliver man en vinder?


Dette er nogle af de spørgsmål Eskild svarer på i dette foredrag, som omhandler vindermentalitet både i hverdagen og ved præstationer på højt niveau. 


Alle har forskellige forudsætninger for at blive en vinder, men alle kan træne deres vindermentalitet.


7 områder, der skal arbejdes med for at forbedre vindermentaliteten


1. Gør dig tre ting klart. Hvor er du nu? Hvad vil du opnå, og hvad skal der til? Resultater kan sagtens nås uden et mål, men chancen for succes er langt større med en klar målsætning, der er attraktiv, tænder din passion og modsvarer indsatsen.


2. Søg muligheder for at teste dig selv for at få et realistisk billede af dine præstationsmuligheder.


3. Træn dig selv til at fokusere på det, du opnår ved at nå dit mål. Ubevidst kommer man let til tænke på konsekvenserne af at forfølge sit mål. Det er den direkte vej mod fiasko. Brug viljen til at styre tankerne ind på det rette fokus.


4. Tænk i udviklingsmuligheder. En vinder er fokuseret på muligheder for forbedring. Vær nysgerrig og søg viden inden for dit felt. Opsøg mennesker, der kan hjælpe og motivere dig i den rigtige retning.


5. Vær en realistisk optimist. Tro altid på at du kan gøre det bedre næste gang. Find forklaringer, der bekræfter det. Tag ansvar og stil spørgsmålet: Hvad kan jeg gøre for at det bedst mulige sker fra nu af?


6. Vælg dine kampe med omhu. Enhver kamp kræver nogle ressoucer og en indsats, og en vinder kender sin egen begrænsning.


7. Optimér kroppen ved at leve sundt. En sand vinder har også fokus på sammenhængen mellem kropslig og mental styrke. Hjernen er en del af kroppen, og du tænker mere klart, styrer tankerne bedre, husker bedre og har mere viljestyrke, hvis du er i god form.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen