forespørgselsliste

Din liste er tom >

Lars AP

Lars AP

Kreativ strateg og forfatter

Lars AP lever af at hjælpe private og offentlige organisationer med at få idéer. Der sker gerne på to forskellige måder. Enten at han bliver hyret til at få ideerne for firmaet, eller at han hjælper og faciliterer virksomheden med at få dem. Lars AP kan bookes til forskellige arrangementer: 


Kreativitet & Idéudvikling. På kreativitetskurset, hvor virksomheden får to vigtige ting med: En stribe nye kreativitetsteknikker til værktøjskassen og en konkret udvikling på jeres medbragte projekter og problemstillinger. Der er tale om en sjov og stimulerende kursusdag, hvor medarbejderne ikke bare er godt underholdt, men også får løst opgaver, de alligevel skulle have lavet. 


Fucking Flink. År efter år er danskerne blevet kåret som verdensmestre i lykke, men alligevel er vi nogle af de mest underskudsagtige mennesker overfor hinanden. Fucking Flink er et sprudlende foredrag, der giver overraskende tips til, hvordan vi kan blive flinkere. Derhjemme, på arbejdet, eller ved busstopstedet. Det er takt og tone 2.0, og Lars AP har et blåøjet mål: At gøre danskerne til verdens flinkeste folk. 


Lars AP har delt sin tid mellem selv at være kreativ og at hjælpe andre med at blive det. I sin ligefremme og ærlige stil skærer han i dette engagerende foredrag gennem al virakken om innovation og kreativitet. Virksomheden bliver bedt om at brainstorme med og vil sidde tilbage med de grundlæggende redskaber til at gøde kreativiteten i jeres virksomhed, blandt kollegaerne og helt nede i jeres egen hverdag.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen