forespørgselsliste

Din liste er tom >

Claus Meyer

Claus Meyer

Foredrag med ekstra smag

Claus Meyers karriere startede med et job hos den lokale bager i Sundby på Lolland, da han var 7 år gammel. 


Allerede som 20-årig lavede han sit første officielle måltid 'ud af huset' fra sin toværelses lejlighed i Ingerslevsgade og bragte efterfølgende maden ud på sin cykel. Som 21-årig blev han imidlertid fyret fra Boulevardens Bager på Amager, fordi han var for langsom. Som 27-årig overtog Claus Meyer kantinen på Handelshøjskolen i København, og siden er det gået slag i slag. 


Meyer Gruppen og søstervirksomhederne beskæftiger i dag mere end 300 medarbejdere. Et af de sidste nye skud på stammen er micro-eddikebryggeriet, som går under navnet: 'Nordhavn Eddikebryggeri', som Claus Meyer åbnede i 2010. Året efter åbnede Claus Meyer endnu to bagerier: Meyers Bageri på Jægersborggade og i Store Kongensgade. 


Senest har Claus Meyer kastet sig over 'The American Dream' og har åbnet restaurant i New York. Omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv og Claus Meyer har aldrig formuleret langsigtede planer for sit liv, men han har altid været åben over for nye udfordringer og de mennesker og muligheder, han møder på sin vej. Claus Meyer har altid fulgt sit hjerte og dyrket sit talent for mad, omgang med andre mennesker, virksomhedsudvikling og kommunikation af kvalitet. Udover driften af sine mange forretninger tilbyder Claus Meyer også assistance og rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling. 


Claus Meyer holder foredrag, team-building-kurser og udgiver kogebøger. Claus Meyer er en levende foredragsholder og fortæller gerne sine egne perspektiver ved at slås for mål, der er større end virksomhedens bundlinje, om ’management by taste’ og om de seneste begivenheder i sit professionelle liv. Det er også muligt at engagere Claus Meyer til foredraget "Spis Igennem – velsmag, sundhed og sanselighed", hvori han udfordrer den vanetænkning, der knytter sig til begreberne sundhed og livskvalitet og inspirerer folk til at leve sundere uden at sætte sanseligheden over styr. 


Foredraget bygger på mange års undervisning i emnet i Meyers Madhus og på bogen Spis Igennem, som Claus Meyer har skrevet sammen med professor i ernæring Arne Astrup. Bogen bygger på et 6-årigt forskningssamarbejde imellem institut for Human Ernæring og Meyers Madhus. 


Foredraget kan Claus Meyer holde alene eller sammen med Arne Astrup.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen