forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bamse Band

Bamse Band

Spænd selerne på klapbuksen

Ligesom så mange andre musikere har alle i Bamse Band spillet og sunget Bamses sange i mange år. De har hver især stået side om side med Bamses Venner mange gange, set og mærket den gode stemning, deres musik skabte. Flemming "Bamse" Jørgensen kan ikke erstattes, men festen vil de fortsætte, så legenden holdes i live. 


Om det er en intimkoncert for 100, eller det er 10.000 mennesker til festival, så skaber Bamse Band en syng-med-stemning. Bamse Band sørger for, at der er gang i dansegulvet. Alle kender sangene fra Flemming "Bamse" Jørgensen, og Bamse Band har valgt et bredt repertoire af de absolut bedste sange af den enorme samling. Der er en kemi i bandet, som altid når langt ud over scenekanten. 


Medlemmerne i Bamse Band kommer alle fra mange forskellige musikgenrer, men de har ét til fælles: De elsker at underholde. Så hold på hat og briller – og spænd selerne en ekstra gang – når Bamse Band spiller op til festen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen