forespørgselsliste

Din liste er tom >

ACOUSTIC

ACOUSTIC

Country klassikere på stribe

Når Acoustic countryband spiller op til et countryarrangement, er det igen og igen tegn på, at countrymusikken har rigtig mange tilhængere overalt i landet. Uanset om det er til store eller små arrangementer, om man vil danse linedance eller ej, så fanger Acoustic countryband sjælen i det, der symboliserer countrymusikken, og leverer en perlerække af klassikere fra de store navne, som alle igennem musikken har symboliseret det frie liv.


Repertoiret er hentet hos de allerstørste inden for genren: Willie Nelson, Kris Kristofferson, Waylon Jennings, og Johnny Cash eller tilsammen The Highwaymen er blot en lille del af bidragyderne, men også Merle Haggard skal nævnes sammen med nyere kunstnere som George Strait og Allan Jackson  fortolket af Acoustic.


Acoustic er et band med dybe rødder i populærmusikken gennem en lang årrække. F. eks. har 3 af medlemmerne en del af deres musikalske opvækst i det nu populære Holbæk- band; Lovebirds. I en årrække turnerede bandet på de amerikanske baser på Grønland, hvor countrymusikken på flere måder er kommet ind under huden.


ACOUSTIC består af: Finn Spilski, Basguitar og sang. Mogens Eriksen, Rytmeguitar og sang. Vagn Steensborg, Guitar og sang og Bjarne Jensen trommer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen