forespørgselsliste

Din liste er tom >

Postmand Per

Postmand Per

Underholdning til børn verden over i mere end 30 år

Vi er klar med helt nyt show! Nu med TALE ! 


Postmand Per har fået sin originale stemme tilbage og skaber nu et endnu mere levende og musikalsk børneshow. Børn og barnlige sjæle bliver bragt ind i Postmand Per's verden og taget med til postcentralen i Grønnedal, hvor Postmand Per står klar med åbne arme og byder velkommen til alle. 


NYT SHOW - Emil har fødselsdag

Det er Emil's fødselsdag og det skal naturligvis fejres. Per og hans hjælper skal bage en kage og til det har Postmand Per selvfølgelig skrevet en "kage-bage-huske-sang". Når der synges kan de 2 postbude slet ikke lade være med at danse og sprede god stemning. Vil det mon lykkes dem at bage kagen til Emil?


Vi medbringer lydanlæg op til 300 personer.


Efter showet, som varer 25 min., er der en kort pause derefter Meet'n'greet.

Børnene har mulighed for at hilse på Postmand Per og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke.
 

Mød dit Idol

Til mindre steder, butikker og events kan du nu book Postmand Per i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Postmand Per stiller op til meet'n'greet, fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

 

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

 

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen