forespørgselsliste

Din liste er tom >

Postmand Per

Postmand Per

Underholdning til børn verden over i mere end 30 år

Vi er klar med helt nyt show! Nu med TALE ! 

Specielpostprøver på postkontoret

 

”Vi kører ud med specialpost” lyder det fra Postakademiet i Grønnedalen. Postmand Per er i fuld gang med at uddanne de nye specialpostbud.  

 

Grønnedalens postcentral står overfor deres største udfordring igennem tiderne; En total opdatering af alt udstyr. Ud med det gamle og ind med det nye. De nye specialpostmaskiner er langt mere effektive og kan håndtere dobbelt så meget post, dobbelt så mange pakker og dobbelt så meget sjov og ballade.

 

Kom med ind på Postmand Pers eget Postakademi, hvor børn såvel som voksne skal gennemgå specialpostuddannelsen og hjælpe Per og Emil med de nye postmaskiner.

 

Meet'n'greet

Børnene har mulighed for at hilse på Postmand Per og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke.
Varighed 1 x 25 min.

 

Mød dit Idol

Til mindre steder, butikker og events kan du nu book Postmand Per i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Postmand Per stiller op til meet'n'greet, fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

 

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

 

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen