forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dennis Knudsen

Dennis Knudsen

Underholdende og inspirerende stylingshow

Dennis Knudsen er kendt som en af Danmarks dygtigste make-up- og stylingsartister, og han stiller op til at lave et show med masser af professionelle skønheds tips, krydret med anekdoter fra hans lange karriere i skønhedsbranchen. 


Dennis Knudsen har som frisør, stylist og make-up artist gennem de sidste over 25 år arbejdet med de fleste danske celebrities og flere gange i udlandet med masser af internationale stjerner. Det har dog ikke gjort, at han har mistet jordforbindelsen, og han holder stadig fast i de danske rødder. 


Publikum vil undervejs deltage aktivt i showet som modeller, og Dennis Knudsen vil demonstrere, hvordan man på en enkel og ligetil måde og med få remedier kan få et flot hverdagslook eller et forrygende festlook. 


Showet kan skræddersys individuelt til den enkelte begivenhed alt efter arrangementets størrelse og kundens behov. Efter showet har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål til Dennis Knudsen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen