forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mads Christensen

Mads Christensen

Foredrag med Mads Christensen - om selviscenesættelse og evnen til at afkode omverdenens signaler

Mads Christensen eller omtalt Mads 'Blærerøv' Christensen, er manden, hvor munden aldrig står stille. Mads Christensens foredrag omhandlende selviscenesættelse og evnen til at afkode omverdenens signaler samt forståelsen for, at de ting, vi omgiver os med, har stor betydning for såvel vores selvopfattelse som den måde, hvorpå vores omverden læser os.

Ved hjælp af sit alter ego, Den Store Blærerøv, gennemgår Mads Christensen de mekanismer, der er afgørende for, hvordan vi opfattes som personer og aktører i såvel den sociale kreds som i arbejdslivet. Med afsæt i sine erfaringer som moderedaktør på magasinet, 'Euroman' samt egne bogudgivelser postulerer Mads, at vi i stigende grad opfatter og oplever hinanden baseret på de umiddelbare visuelle indtryk og at man derfor er nødt til at anerkende vigtigheden af at kunne gøre et godt indtryk.

Den Store Blærerøv er et morsomt bekendtskab, hvor saglige og konkrete informationer behændigt mikses med tant og fjas. Mads Christensen har skrevet bøgerne 'Den Store Blærerøv', 'Blærerøvens Guide til Moderne Etiquette', 'SEX - Hvor svært kan det være' samt 'Livsstilsspillet Feinschmecker'.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen