forespørgselsliste

Din liste er tom >

Nizzebanden

Nizzebanden

Et jule-kult-crazy show

I en lang årrække har Nizzebanden været blandt landets mest eftertragtede jule-streetparader. Klædt i sjove kostumer møder dette vanvittige jule-kult-crazy band op og sørger for god julespas i gaderne. 


Nizzebandens medlemmer er 100% mobile og bevæger sig rundt i byen eller i centret og bringer smil frem hos de handlende – for selv den tværeste julehader kommer i et euforisk julehumør, når han ser en spillende snemand, et juletræ eller selveste Rudolf spille op til julen. Nizzebanden består af konservatorieuddannede musikere, der har spillet sammen i utallige sammenhænge. 


Med stor musikalitet – og et twist – leverer de spøjst udklædte og glade gademusikanter en musikalsk julehilsen i et alsidigt repertoire, der spænder bredt lige fra ”Rudolf med den røde tud” til ”Last Christmas” af Wham. Nizzebanden kan naturligvis også engageres som en musikalsk velkomst til julefrokosten eller som en musikalsk overraskelse under selve julefrokosten.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen