forespørgselsliste

Din liste er tom >

Leif Davidsen

Leif Davidsen

Et liv som forfatter og journalist

Leif Davidsen er en garvet herre som journalist, forfatter og foredragsholder. Leif Davidsen afholder foredrag, der afspejler hans liv som forfatter og journalist. Foredraget efterfølges altid af en debat og spørgerunde, hvor både forfatterskabet og Ruslands aktuelle situation bliver drøftet. 


Forfatteraftenen tager altid udgangspunktet i den seneste bog af den berømte forfatter. Leif Davidsen er født i 1950 og uddannet journalist. Han har arbejdet i over 20 år som udenrigsjournalist for Danmarks Radio. Det blev til reportagerejser over det meste af kloden og fire år som korrespondent i Moskva samt utallige rejser til Rusland. 


Siden 1999 har Leif Davidsen levet som fri forfatter, freelancejournalist og foredragsholder. Leif Davidsen har skrevet en lang række romaner foruden fagbøger, en novellesamling samt en rejsebog om Rusland. Romanerne er oversat til 19 sprog.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen