forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen

Foredrag med Kim Bildsøe Lassen - om USA og Mellemøsten

Kim Bildsøe Lassen er en fortrinlig foredragsholder og ordstyrer, der til enhver tid vil være et godt emne, at sætte på plakaten.


Kim Bildsøe Lassen, der tidligere har været USA og Mellemøsten korrespondent, udlandschef på TV-avisen og reporter på TV2 Nyhederne, Ekstra Bladet og Månedsbladet PRESS, er også forfatter til bogen 'Frihed og Retfærdighed for alle', som beskriver forandringerne i det amerikanske samfund, siden den 11. september 2001.

Kim Bildsøe Lassen holder også foredrag, her kan du se, hvilke emner han kan bookes med. 'Den internationale kamp mod terrorisme': Det startede den 11. september 2001. Hvornår det afsluttes er der ingen der ved, men det er helt sikkert, at den internationale kamp mod terrorisme bliver en afgørende del af international politik og handlemåde i mange år fremover. Hvad driver USA og den øvrige vestlige verden - og hvad driver terroristerne? Et detaljeret kig i begge 'lejre' af en konflikt, der kan forandre, den måde vi lever på. 'USA - verdens supermagt': En moderne fortælling om det store fascinerende, mærkelige, fantastiske og ofte uforståelige land, der er så afgørende for verdens udvikling.

Præsident Obama, religion, frihed, økonomi, samt arven fra Bush og Clinton og meget andet vil være i centrum for denne personlige beretning om verdens mest magtfulde nation. Forholdet mellem USA og resten af verden - ikke mindst Europa. 'TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen': En diskussion af det herlige, forførende og nogle gange fordummende medie. Hvad stiller vi op med globalisering, EU, Mellemøsten og alle de andre afgørende emner for verdens udvikling, når de skal proppes ind i 'kassen'.

'Frihed og Retfærdighed for alle', - bog af Kim Bildsøe Lassen: Terrorangrebene mod USA den 11. september 2001 efterlod en nation i krig og krise. Amerikanernes opfattelse af sig selv og af Guds eget land var blevet anfægtet i sin grundvold. Verden mægtigste supermagt viste sig pludselig sårbar.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen