forespørgselsliste

Din liste er tom >

Skovnissen Kogle

Skovnissen Kogle

Utraditionelt juleshow med naturens egen skovnisse

Med Skovnissen Kogle er der garanti for et utraditionelt juleshow, der bringer fantasifulde julehistorier i højsædet. 


Skovnissen Kogle bor i en Trylleskov langt, langt borte. Når det regner, regner det med sølvglimmer, og når det sner, sner det med guldglimmer. Den gamle ugle, som er 200 år gammel har sagt, at man kun må røre blomsterne og træerne, når det ikke regner eller sner, for ellers går ballonerne i stykker, når der ligger glimmerstøv på. 


Skovnissens tøj er i naturens farver, grønt, brunt og beige, samt en lang grøn nissehue med orange kvast, som nissen har farvet med efterårets farver. Kogle har fregner og lange grønne ører som alferne. Det er for, at skovnissen bedre kan høre i ugleposten, der er det lille perlebesatte trærør, som Kogle har hængende i sit bælte. Kogle og den gamle ugle kan nemlig kontakte hinanden gennem røret, og den kloge, gamle ugle har hjulpet Kogle med mange ting. Uglen har lært, hvordan Kogle kan fremstille rensdyr, specielt Rudolf, ud af balloner. Kogle har også lært, hvordan man af balloner kan fremstille snemænd, mus, julemænd og andre spændende figurer. Kogle fortæller historier fra Trylleskoven, mens hun fremstiller ballonerne. Måske har hun også et par tryllenumre, som hun har lært af den gamle ugle. 


Når Kogle har fortalt om skoven og vist, hvad uglen har lært hende, kommer hun ned blandt børnene og laver ballondyr eller sminker børnene til en af skovens dyr eller andre sjove ting.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen