forespørgselsliste

Din liste er tom >

Line Vittrup Juletræsfest

Line Vittrup Juletræsfest

Stuuurt, stuuurt julenummer

Så er scenen sat til det helt store julecirkus. Line Vittrup afvikler 30 minutters cirkusforestilling i julens tegn med musik, tempo og højt humør. 


Publikum vil opleve helt fantastisk akrobatik og junglør-numre med den sjove nisse ”Gugge”, underskønne Zora, fantastiske Line og Julemanden samt showmanden Freddie Steckels. I alt er der fire personer på scenen med en perlerække af gode cirkusnumre, som vil begejstre både børn og voksne. Efter showet kalder vi på Julemanden, og så skal der danses om juletræet. Først et par traditionelle julesalmer, men derefter mere tempofyldte sange og sanglege, som skaber den helt rigtige julestemning. 


Line Vittrup styrer slagets gang, mens de små nisser ”vimser” rundt og hygger om gæsterne. Holdet deler også gerne gaver/godteposer ud, og nisseartisterne stiller naturligvis gerne op til fotosession. I alt er der tale om et show af 90 minutters varighed, inkl. lydanlæg, bagtæppe, rekvisitter og cirkusmanege, så alt bliver i den rette autentiske cirkus- og julestemning.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen