forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kviknissen Pyt

Kviknissen Pyt

Den kvikke nisse kendt fra Nissebanden

Alletiders Kviknisse Pyt fra Nissebanden er på færde med et super-kvikt juleshow. 


Kviknissen Pyt (i skikkelse af Trine Gadeberg) disker op med de største hits fra Nissebanden-julekalenderne, hvor børnene kan synge med på hits som Risengrødsangen, Nissernes Ø, Det er jul og alle de andre fra den gode julekalender. Selvfølgelig fortæller Pyt om sine oplevelser med Nissenbanden, og måske bliver hun forelsket – det gør hun jo af og til. 


I Kviknissen Pyts super-kvikke juleshow viser Pyt også helt nye talenter, når hun kaster sig ud i vaskeægte trylleri. Lykkedes det mon for Pyt at trylle et juletræ frem, eller lykkedes det for Pyt at trylle sig selv om til et rensdyr? Og så har Kviknissen Pyt selvfølgelig også medbragt den magiske nissetelefon, hvis nu Julemanden skulle ringe for at tale med de søde børn. I det forfriskende og underholdende juleshow disker Kviknissen Pyt derudover op med magiske julekalenderdrys, der vækker glade juleminder fra kalenderudsendelserne op gennem tiden. 


Med Kviknissen Pyt på scenen bliver stemningen helt kanon - eller som Pyt selv ville sige det: ”Det bliver helt kanin!”

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen