forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius

Foredrag med Jørgen de Mylius - om hans liv med musikken

Jørgen de Mylius fortæller et medrivende foredrag om sit liv med musikken. Alle kender ham fra radio og TV, men et foredrag er noget helt andet.

Jørgen De Mylius er vel nok den person i Danmark, som er stærkest i musikkens historie. Jørgen de Mylius har i sit journalistiske virke gjort sine store interesser til sit job. Populærmusikkens mange facetter og attituder var en hobby, da han første gang lyttende tunede ind på Radio Luxembourg som dreng. Det blev et job, da han startede som discjockey på det nyoprettede P3 i Danmarks Radio i januar 1963.

I løbet af sine radioår har han lavet mere end 7.000 udsendelser, hvoraf størsteparten har været inden for popmusikkens mange forgreninger, blandt andet 'Top 20', 'Efter skoletid', 'Hitparaden' og 'Pop-quiz'. Derudover har Jørgen De Mylius lavet et utal af TV-programmer gennem tiderne.


Jørgen De Mylius kan også holde foredrag om musikårtier f.eks. 70’erne - et DJ foredrag, hvor der spilles lidt musik fra 70'erne ind imellem.


Kort sagt en fantastisk konferencier og ordstyrer. Så skal der styr på festen, vil Jørgen De Mylius være et godt valg.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen