forespørgselsliste

Din liste er tom >

Drillenissen Erik & Katten Hans

Drillenissen Erik & Katten Hans

En sjov og skør nisse, som også kan trylle

Drillenissen Erik er en rigtig drillenisse med juledrillerier og juletryllerier. Med sig på scenen har Drillenissen Erik sin tro følgesvend katten Hans. Sammen begejstrer de både børn og voksne, når der underholdes med sang, trylleri, bugtaleri og masser af drillerier. Drillenissen Erik er en finurlig nisse, som bor laaaaaaangt ude på landet på en lille bondegård. Og det kan godt være lidt kedeligt. Derfor driller han tit bondemanden og bondekonen. Drillenissen flytter og gemmer bondemandens traktor, spiser bondemandens risengrød og farver koens mælk blå. Stakkels bondemand og bondekone. Og for at gøre det hele endnu værre, får Drillenissen Erik hjælp af katten Hans.

Katten Hans bor normalt oppe hos Julemanden på Grønland, men Julemanden har hørt om alle de narrestreger Drillenissen Erik laver, derfor har han sendt Katten Hans ned til Danmark for at få Drillenissen Erik til at være mere sød. Måske var det en fejl - for katten Hans er en endnu større drillepind end Drillenissen Erik. Det kan vist kun gå værre end galt med de to sammen...

Totalkoncept med Drillenissen Erik og Julemanden
Drillenissen Erik kan også engageres sammen med Julemanden i et total-koncept til juletræsfester o. lign. Konceptet kan tilpasses ethvert arrangement, men vi foreslår følgende set-up:

- Drillenissen Erik & katten Hans sceneshow
- Æbleskivepause
- Julemands-entré
- Dans om juletræet med julemanden (forindspillet musik medbringes)
- Mød julemanden (uddeling af godteposer, foto-mulighed med julemanden mv.)

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen