Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Showbizz logo i rød

Menu

Fredagsbar – Nemt og bekvemt

Kontorfælleskabet Amalie6.dk bad Showbizz Danmark arrangere en fredagsbar for deres 25 medarbejdere i huset. I den anledning arrangerede vi 2 timers event med god loungemusik, close-up trylleri og en lækker tapasmenu med gode vine.

 

Det blev en super god fredag eftermiddag, hvor medarbejderne fik snakket på kryds og tværs. Musikken applerede til god stemning, og vores fantastiske illusionist underholdte publikum med små finurligheder og sjove tricks. Gæsterne fik en let tapas-anretning, som anrettes på fade, og der var gode dråber fra Italien, Spanien og Frankrig i form af rød- og hvidvin.

Vi klarer alt det praktiske og vores personale møder op 45 min. – Vi afvikler 2 timers event. Efterfølgende pakkes der sammen umiddelbart efter arrangementet og vi er ude af huset efter 30 min. En god og ukompliceret løsning til mindre kontorfælleskaber og firmaer, hvor man kan give sine medarbejdere / kunder / leverandører en god oplevelse.

 

Du skal blot sørge for gæster og det gode humør (som kommer helt af sig selv).

” Vi afholdte en hyggelig fredagsbar for vores kunder med vin, tapas og livemusik som bestod af en charmende jazz duo. Derudover var der underholdning rundt i lokalerne af en hypnotisør / illusionist. Arrangementet var en kæmpe succes og alle var glade og tilfredse. Hele vejen igennem havde vi en super god kontakt til Showbizz Danmark”.

Julie Kolind (COO), Amalie6.dk

Skal Showbizz Danmark også arrangere din næste fredagsbar?

Se de kunstnere vi anbefaler til den fedeste fredagsbar.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk