Har du problemer med at læse nyhedsbrevet, kan du se det her »    

Musik_Nyhedsbrev

sussi leo tyrol

Oktoberfest  til enhver lejlighed (også mobilt)

Danmark er snart fri af restriktioner. Skal det ikke fejres med en oktoberfest?


Vi præsenterer Trio Sussi & Leo som er specialister i at skabe en fest.  De tager tyrolerhatten på og underholder til din næste Oktoberfest med højt humør og spilleglæde.  Konceptet kan tilpasses både store og små steder.  Kontakt os allerede i dag for mulighederne til netop din fest. Varighed 2 x 45 min. Pris: Indhent tilbud.


Se også herunder dugfriske nyheder til efterårets arrangementer. 

butterdrenge
djO


Butterflies

En  af Danmarks populæreste duoér som altid formår at skabe en succes.  Butterflies (Brian & Fætter) er kendt for deres gode repertoire, som serveres med højt humør og spilleglæde. 


Total non-stop oktoberfest  med underholdning og fællessang under middagen, samt god afvekslende dansemusik  


Varighed: 7 timer inkl. pauser


Pris: Kr. 12.500,- + evt. transport
Dj ÖTZI Double 

Du tror det er løgn! Når Kay Christiansen går på scenen og siger

”Meine Damen und Herren. Herzlich wilkommen”. Så bliver der fyret op til fest, så man skulle tro den ægte vare på scenen. 


Hits som ”Ein Stern”, ”Hey Baby”, ”Live is Life”, ”Anton aus Tirol”, og ikke mindst det såkaldte Ballermann hit ”Sweet Caroline, flyder i en lind strøm ud af højttalerne, og skaber den ultimative oktoberfest.  Også er fedt indslag til årets julefrokost!


Varighed: 1x30 min. 

  

Pris kr. 15.000 + anlæg  


leopold
grove_oktober

Leopold & Hansi 

Er der ikke plads til et 14 mands tyrolerorkester, så er Leopold og Hansi et godt valg.  2 festlige musikere, som er velegnet til at skabe den rette stemning ved mindre arrangementer, gågader eller hvad begivenheden måtte være. 


Leopold og Hansi leverer festlig musik, som er en blanding af tyske og danske schlagere. Et repertoire som går rent ind hos publikum.


Når Leopold & Hansi supplerer de populære sange med gode historier på cirkus-tysk, vil publikum måske gætte, at Leopold & Hansi ikke kommer direkte fra Tyrol.  Et rigtig godt indslag


Varighed: 2x45 min eller 4x45 min. 


Priser fra kr. 5.900 / 7900 + evt. transport

Groove Parade - Nu som mobilt Oktoberfest-band 

Groove Parade er et helt nyt mobilt band, som vi præsenterede tidligere på året. Det mobile band er en kæmpe succes. Alle steder hvor de underholder, er der glade mennesker. 


Nu kommer næste tema fra Groove Parade. De topprofessionelle musikere har lagt et fedt, moderne repertoire, som er en blanding af nye og gamle hits.  


Alt sammen med en rødtråd til Oktoberfest,    Super skarpe outfits med stråhatte sort/hvid uniform, giver en god helhedsløsning. Varighed: 4x45 min. 


Priser fra kr. 10.900 + transport


Kontakt Showbizz Danmark for ledige datoer og yderligere information.

Se også vores hjemmeside for andre navne.  
Med venlig hilsen 

Showbizz Danmark


tlf. 70 27 03 07

www.showbizz.dk
Alle priser er ex. moms af provision. 

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbrev - frameld dig her »


Find medarbejder »
Så behøver du kun at søge ét sted!
Tlf. 70 27 03 07