Varenavn:

Søren Østergaard

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Et underholdende indslag ved alle festlige lejligheder

Lang tekst:
Cirkusdirektøren Søren Østergaard fra 'Zirkus Nemo', kan bookes som et underholdende indslag ved alle festlige lejligheder. Man morer sig kongeligt, når Søren Østergaard går på scenen.

En fantastisk kunstner med en utrolig energi, som ligeledes er en fortræffelig konferencier. På sin velkendte facon folder Søren Østergaard sig ud, hvor den gakkede og skæve humor altid har en fremtrædende plads.

Søren Østergaard har slået sit navn fast i Danmark og har cementeret sin position som én af landets absolut morsomste mænd. Han har været aktuel i teater- og underholdningsbranchen i mere end 20 år, og har samtidig formået at medvirke i et utal af spille- og reklamefilm. Gennem de seneste år har Søren Østergaard markeret sig stærkt på underholdningsfronten med stadig voksende succes, blandt andet med sit unikke 'Zirkus Nemo', der år efter år udover et større og større publikum, har samlet store buketter af anmelderroser.

'Zirkus Nemo' har bestemt givet Søren Østergaard mulighed for at servere sine skæve vinkler og at provokere publikum på hans egen elskelige måde. Ingen tvivl om, at det brede publikum har fået et indgående kendskab til Søren Østergaards utroligt morsomme talent.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!