Varenavn:

Christian Eugen-Olsen

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Den danske officer og hofembedsmand, jazzmusiker og orkesterleder Christian Eugen-Olsen

Lang tekst:

Christian Eugen-Olsen er en dansk officer og hofembedsmand, som både har fungeret som ceremonimester for hendes majestæt Dronning Margrethe, samt  kammerherre og oberstløjtnan i Den Kongelige Livgarde. En ceremonimester er ansvarlig for modtagelser af ambassadører og udenlandske statsoverhoveder, arrangerer officielle festligheder, samt planlægger rejser for de kongelige i ind - og udland. Christian Eugen-Olsen har i sit embede som ceremonimester bl.a. stået for Prins Joachim og Prinsesse Alexandras bryllup, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary's brullyp, Dronning Margrethes 60 års fødselsdag og Dronning Ingrids begravelse.


I sin fritid er Christian Eugen-Olsen jazz musiker og formand og bestyrelsesmedlem i flere fonde og foreninger bl.a. Garderhøjfonden, Rytmisk Musikkonservatoriums Venner, plejehjemmet Holmegårdsparken, Radio Uptown og Fredningsrådet.


Foredrag: Hvorledes virker hoffet?

Med sit foredrag kommer Christian Eugen-Olsen ind på hvordan man ved hoffet, historierne, der knytter sig hertil, samt naturligvis regentens virke og hoffets organisation.Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!