forespørgselsliste

Din liste er tom >

Snydekunstneren Hr. Plys

Snydekunstneren Hr. Plys

Charmerende tryllerier i mange konstellationer

Snydekunstneren Hr. Plys er danmarksberømt for sine sjove og utrolige tryllerier - kendt fra TV og ikke mindst Lalandia, hvor Snydekunstneren Hr. Plys optræder 3-4 gange ugentlig. Snydekunstneren Hr. Plys er blevet børnenes nye ven. Uanset hvor han optræder i Danmark, spreder han fryd og glæde blandt børnene, ja selv de voksne må overgive sig for denne charmerende tryllekunstner. 


Hr. Plys kan bookes til følgende shows: 


Snydekunstneren Hr. Plys
Alle børn blir helt stille og følger intenst med, når Hr. Plys går på scenen for at trylle, bugtale og lave sjove ballondyr. Men det varer ikke længe, før de lystigt griner med, når Grisen Gert kommer på besøg og forstyrrer hele seancen. Hr. Plys involverer gerne børnene, som han inviterer op på scenen under showet, så de kan trylle med. Masser af grin og sjov for både børn og voksne. 


Hr. Plys og kæmpekaninen

En opsigtsvækkende aktivitet, som glæder alle. Kæmpekaninen er en illusionsfigur, der bærer rundt på Plys. En sjov aktivitet, der kan bevæge sig rundt i gaden, hvor Hr. Plys laver ballondyr og hygger om de handlende.  


Hr. Høj

Hvem sa’ Fætter Højben? Nej, den kendte figur kan ikke måle sig med Danmarks Højeste Klovn, som er hele 3 meter høj! Og hvem gemmer sig så bag denne klovnefigur? Jo, såmænd spasmageren Hr. Plys i egen høje person – og der er syn for sagen, når han hygger om børnene i gaden eller centret med meget højt til loftet! Hr. Plys går rundt og laver små trylletricks og sjove ballonfigurer – og der er noget og se op til!


Hr. Pirat
Med Hr. Pirat i hælene skal børnene jagte bogstaver. 7 piratbogstaver er gemt, og publikum skal finde dem og danne kodeordet. Hr. Pirat varmer publikum op med et lille trylletrick og sætter bogstavjagten i gang. Der udleveres et piratkort til de deltagende, og jagten går igang. Efterfølgende leveres de tilbage i piratens tønde, og dagens vinder kan udtrækkes. Hr. Pirat afslutter med et super sejt show med trylleri og seje piratballonsværd.


Hr. Plys Juleshow
Hr. Plys kan også bookes til et fortryllende juleshow. Se mere her.


Totalkoncept
Du kan også booke Hr. Plys som et samlet koncept, hvor han laver farvelægningskonkurrence med ferieophold til Lalandia som hovedpræmie.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen