forespørgselsliste

Din liste er tom >

Absolute Let's 80s

Absolute Let's 80s

Et tilbageblik til alt det bedste fra 80'erne

Absolute Let's 80s - Navnet siger alt. Der er med dette band lagt op til det ultimative 80'er party og alt er i årtiets ånd. Musikken, kostumerne og ikke mindst stemningen - især når gæstesolister som 'Tina Turner', 'Nena', 'Bon Jovi' og 'Whitney Houston' indtager scenen. Absolute Let's 80s har en evne til at tryllebinde publikum lige fra start til slut med det ene store 80´er hit efter det andet.

Tag en tur med tilbage i tiden og oplev dette absolut ultimative 80´er orkester, der uden tvivl vil få hele salen til at gynge. Som varm lava fra en energifyldt vulkan vælter et professionelt show med adskillige visuelle effekter ud over scenekanten, hvilket gør det umuligt som publikum at stå stille og undgå at synge med på alle de velkendte hits fra dengang.

Er du til musikken fra dengang, så er der ingen vej udenom - Absolute Let's 80s er det tætteste du kommer på at opleve de rigtige 80´er stjerner og den fede 80´er musik.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen