forespørgselsliste

Din liste er tom >

5aLive

5aLive

Et populært danseorkester

5aLive er et populært danseorkester, der i løbet af de seneste 25 år har markeret sig som nogle af landets mest velspillende danseorkester musiker, og de forstår bedre end nogensinde, at præsentere noget af det bedste fra pop- og rockens hitlister samt alle de gode gamle evergreens. 5aLive spiller den musik, som publikum vil høre, og det har de vist at de kan, nu hvor flere af medlemmerne har spillet sammen i mere end 25 år.

Deres repertoire er meget afvekslende. Det spænder lige fra de hotteste disco-numre over de gode gamle rock numre og til de lidt mere stille og rolige evergreens. 5aLive har altid nogle af de seneste hits, samt hits fra 60-70-80-90´erne på repertoiret, så derfor kan man altid være sikker på, at det er en succes, når 5aLive står på scenen, lige meget hvilken aldersgruppe publikum har.

5aLive lægger vægt på en sprudlende, kvik og medrivende sceneoptræden, hvor de enkelte numre kædes sammen i et inciterende tempo, der sandt at sige bidrager til, at dansegulvet er fyldt fra start til slut af et meget veloplagt publikum. 5aLive skal kort sagt opleves live. Helt sikkert Danmarks mest sprudlende og energifyldte optræden, og med en humor, som virkeligt får grinene frem. De har en meget, meget sjov og udadvendt 'speaker' der byder dig velkommen på dansegulvet. 'Tør du?'

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen