forespørgselsliste

Din liste er tom >

Zididada

Zididada

Starter festen og alle synger med

Zididada er et af 00’ernes mest leveringsdygtige orkestre hvad angår ørehængere og evergreens. I dag betragter mange Zididada som bandet, der introducerede danskerne for evig solskin, fest, farver og positive, ja nærmest naive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden. En stil der stod i stærk kontrast til tidens trends i form af en hårdtpumpet eurodancestorm, der raserede Danmark med Aqua, Hit’n’Hide, Infernal og Barcode Brothers i spidsen. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan nynne med på ”Zididadaday”, og ”Prinsessen”, eller er blevet irriterede over at de simpelthen ikke kunne få ”Walking On Water” ud af hovedet, for gud ved hvilken gang. 


Zididada peakede album og radiorotationsmæssigt omkring 2004, men dermed var successen og historien om bandet slet ikke skrevet færdigt. For Zididada er ikke et band, der på nogen måde har ligget på den lade side. Energien og kærligheden for solskinsbandet har rykket sig, og forplantet sig ude på den danske livescene, hvor bandet i gennemsnit spiller 100 koncerter om året. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen