forespørgselsliste

Din liste er tom >

Per Pallesen

Per Pallesen

Foredrag med Per Pallesen - en alsidig herre

Per Pallesen var gennem adskillige år drivkraften bag Hjørring Revyerne. Her opfandt han den legendariske figur 'Mathiesen' med hinkestenene, alpehuen og det uforløste forhold til fru Christoff, spillet af Tommy Kenter.

Per Pallesen er også kendt fra det musikalske og legendariske 'Pallesen & Pilmark flygelshow.' Per Pallesen er en populær kunstner til firma- og foreningsfester - både som underholder og som konferencier. Han er aldrig bleg for at påtage sig en anderledes eller utraditionel opgave. Så tøv ikke med at få en uforglemmelog aften med denne alsidige herre. 

 

Foredrag

 

Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador - en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars. Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer. Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show.  

 

Per fortæller om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker. 

 

Per Pallesen har stor passion for vin, og kan også engageres som foredragsholder til f.eks. vinsmagning.


Derudover kan Per Pallesen opleves sammen med Amin Jensen, Flemming Jensen og Dario Campeotto i showet Sjove mænd med slips - og Dario

 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen