forespørgselsliste

Din liste er tom >

Back to Back

Back to Back

Masser af hits og fornyet energi

Efter nogle fantastiske jubilæumskoncerter i 2017, er der slet ikke noget, der kan holde de to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra at tage på landevejen igen til sommer.


Publikum har givet en opbakning så stor, at bandet føler, de aldrig har været bedre live. Koncerterne har aldrig været så virile og nærværende, og Back to Back har aldrig stået på en scene med så meget overskud og spilleglæde før. Vi snakker sange fra en periode på 30 år der stadig elskes og beundres, så der er da ingen grund til at lukke for festen


Back to Back startede i 1987 med bandets debut album ”Den Første” der udkom på Medley Records. Det er siden blevet til 5 studie albums, et hav af singler, opsamlings albums, remixes og diverse Compilation albums, og hitliste placeringer i både ind og udland. Danmark er langt fra færdige med Back to Back. Flere gange dagligt spiller landets radiostationer sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og ”Holder Fast”. Det er klassikere som betyder noget for mange danskere.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen