forespørgselsliste

Din liste er tom >

Silas Holst & The Flamingo Orchestra

Silas Holst & The Flamingo Orchestra

Danmarks musicalstjerne nr.1 og band

Danmarks musicalstjerne nummer 1, Silas Holst, stiller op med sit band og skruer op for de kendte hits og masser af showdans på scenen.


Silas Holst er naturligt centrum og forsanger som den professionelle og suveræne performer, han er. Ikke bare dansefødderne sidder perfekt på manden, men han synger også fantastisk. Silas elsker god pop, og han er sammen med sit nye orkester fantastisk til at formidle den dansemusik, der får enhver op af stolen.


Grundstammen er et 5-mands orkester, der sætter godt gang i alle danseben. Korsanger, Frederikke Viskum, lægger fornemt kor på bl.a. de allerbedste Melodi Grand Prix-sange, de skønneste sangnumre fra både Dansktoppen og pop af nyere dato foruden en del store internationale hits fra bl.a. danseverdenen – f.eks. ”Maneater”, ”Never Gonna Give You Up”, ”Maniac” og ikke mindst de store klassiske numre, som Silas har sunget på flere danske teaterscener. Alle kender dem, og alle synger med!


Med Funkabilly på bas, Pete van Beathoven på piano, og de 2 skønne show- dansere, “Miss Jackson” & “Miss Lopez” m. byder The Flamingo Orchestra også på gæstesolister, der vil være en fast del af hvert eneste show. Showet er helstøbt og kreativt, fuld af effekter, stor musikalitet og nerve, og lysten til at underholde publikum vælter 100% udover scenekanten.Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen