forespørgselsliste

Din liste er tom >

Det Store Juleshow

Det Store Juleshow

Nu er et helt nyt musikalsk juleshow født!

Oplev Åh Abe kongen Mek Pek, Kalle Mathiesen fra Ramasjang serien ”Kalle’s Danmarkstour”, Anna Spejlæg og hendes ukulele og sangkuffert. De flankeres af Thomas Helmig m.fl.-guitaristen og multimusikeren Emil Falk i et super musikalsk, sjovt, energisk, hyggeligt og herligt juleshow for hele familien. 


Kalle Mathiesen spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang udsendelserne og digte sange på stedet. 


Anna Spejlæg har en sangkuffert der bestemmer hvilke jule- og børnesange hun skal synge, og publikum er med til at trække en ting op ad kufferten. Anna Spejlæg er sød, synger lækkert og spiller så fint på sin lille ukulele. 


Mek Pek har sit store Åh Abe og Habbasut-repertoire, så hits fra de mange børneplader kommer der ikke til at mangle. Heller ikke sjove løgnhistorier fra barndommens jul. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen