forespørgselsliste

Din liste er tom >

Stormrådet

Stormrådet

Performance Poetry og Thomas Wivels nyeste projekt

Med Thomas Wivel på vokal, Povl Erik Carstensen på kontrabas og Thomas Vilhelm på trommer præsenteres Stormrådet, som er 'Performance Poetry' i højt gear. Der er tryk på kedlerne. Idéen er, at Thomas læser sine syrede, udfarende, kantede, humoristiske tekster højt i et energisk fyldigt swing sat sammen af de erfarne musikere Povl Erik Carstensen og Thomas Vilhelm. Tekst, fremførelse og musik følges i et intenst beat. 


Performance Poetry er ved at sætte sig som et blivende fænomen. Det er autentisk. Det er det levende ord og livemusik i et dynamisk samspil.  


Thomas Wivel er bedst kendt for sit virke igennem 25 år som stand up-komiker, men han har igennem de seneste år kastet sig ud i at optræde live med lyrik og storytelling sammen med sin kollega Povl Erik Carstensen, der også mest har begået sig i comedy. Povl er tillige en suveræn bassist, og den lyd han får frem i bassen supplerer det jazzede i lyrikken så smukt. 


Thomas Vilhelm på trommer spiller også i band med den legendariske TømrerClaus. Thomas er en ihærdig forlagsredaktør og kontroversiel debattør, der har sine meningers mod. Han får i den grad sat power på det hele i sin animerede puls på trommerne. 


Stormrådet kan enten komme ud og spille hos Jer i en koncert, der vil omfatte 45 minutters Performance Poetry, og så foreslår de at følge op med et andet sæt, der byder på et 45 minutters stand up show fra den rutinerede komiker Thomas Wivel. Det kan blive en anderledes aften, der vil rykke ved standarderne. Musik og poetry i første sæt og svedig stand up i andet sæt. Stormrådet er klar!


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen