forespørgselsliste

Din liste er tom >

Rock Parade

Rock Parade

Rockede covers med 'Den Syngende Bager' i front

Med rygsækken fuld af erfaring, energi, attitude og smittende humør er Rock Parade bandet, der kickstarter enhver fest. 


Rock Parade er en håndfuld af Danmarks mest rutinerede og erfarne musikere, der blandt andet har spillet sammen med musikere fra Innocent Blood, Shotgun Revolution, Rammstein Jam, Pretty Maids, Mike Tramp, Skagarack, Infernal m.fl. 

Rock Parade’s frontfigur er Thomas Pedersen, som den bredde befolkning kender som ’Den Syngende Bager’ fra Talent i 2008 samt Voice - Danmarks Største Stemme i 2012.


Rock Parade er priviligerede at have en så erfaren herre med på guitar, der bla. har rykket i strengene foran 10.000 af mennesker på Orange Scene, og stadig leverer et sublimt strengespil - bakket op af Danmarks strammeste (på den fede måde) trommeslager, som ikke er bleg for at fyre op under tønderne, når deres bassist leverer de groovy rytmer, og de sammen danner et Rock-Lokomotiv, der sætter gang i alle muskler i kroppen.


Rock Parade er et cover-rock hold, som brager ud over scenekanten, med nogle af de største hits igennem tiden. Oplev bla. krydrede hits fra kunstnere som Volbeat, Guns N Roses, D.A.D, Nickelback, Bon Jovi, Dizzy Mizz Lizzy, Metalica, Pearl Jam samt Robbie Williams, Tina Turner, Kim Larsen, Johnny Cash, Avicii og mange mange flere.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen