forespørgselsliste

Din liste er tom >

Søren Benthin

Søren Benthin

Foredrag med online-eksperten Søren Benthin - Om e-handel og detail

Vi præsenterer foredrag med en af Danmarks specialister indenfor e-handel og detail, Søren Benthin. Han taler om trends, udvikling og fremtiden, hvor e-handel og detail skal gå hånd i hånd om kundernes gunst! Med afsæt i 20 års erfaring som online og offline 'købmand' giver Søren Benthin et godt bud på, hvordan fremtiden kommer til se ud for detailhandel med eller unden e-handel.


Søren Benthin har 20 års erhvervserfaring med en stribe succeshistorier indenfor websites og webshops. Professionel rådgiver for virksomheder om online adfærd og udvikling indenfor web- og detailhandel.


"Jeg tror ikke, at dansk e-handel kan klare sig uden detailhandlen og omvendt. Det er ikke en krig men et samarbejde, der skal styrke begge parter i et marked, som er konstant under udvikling og pres." siger Søren Benthin


Hør blandt andet om:

- What's new e-handel
- E-handel er ikke bare e-handel længere
- Go mobile
- Pure players under pres
- Crossborder - uanset hvem du er
- Rådgivning i fysisk butik
- Crosshandel i udfordring
- Detailshandlens mange muligheder
- Aldrig udsolgt
- Future trends


55 minutters spændende foredrag, som giver inspiration til, hvordan man kommer videre med e-handel og detailhandel som et samarbejde. Efterfølgende spørgsmål og debat i 45 minutter.


Det siger vores kunder:


”Søren formåede at fange vores opmærksomhed fra første ord. Der var rigtig mange input vi kunne bruge” 
Annette Gaardsted, Direktør.


”Ved letforståelige hverdags eksempler, guidede Søren os igennem med stor viden og indsigt, og jeg fik utroligt meget med mig hjem” 
Birgith Pedersen, GUNDTOFT.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen