forespørgselsliste

Din liste er tom >

Wienertrioen

Wienertrioen

Skyd 2018 i gang med nytårskoncert eller wienerbal

Med udgangspunkt i det flotte repertoire fra wienerklassicismen præsenterer vi en koncert på 2 x 40 min. med 3 kvindelige musikere. Anne Marie Kjærulff på violin, Nina Reintoft på cello og Lene Buch Rasmussen på klaver udgør Wienertrioen.  

Trioen blev dannet i 1989 som en bestillingsopgave. Det blev til et spændende og inspirerende samarbejde, og i 28 år har trioen nu formidlet musik og stemning til utallige arrangementer - både store og små. 

Vi har sammensat Wienertrioen med Cecilia Lindwall; en sopran i særklasse. Cecilia debuterede i den anmelderroste ”La Boheme” på den Norske Opera i 2000. I 2001 blev Cecilia vinder af den internationale konkurrence i Kammeropera Schloss Rheinsberg i Berlin og efterfølgende har den svenske sopran arbejdet professionelt i Tyskland, Norge, Danmark og Sverige. 

Repertoire:

Koncerten er en kavalkade af skønne klassikere. Sange fra Flagermusen, Den glade Enke, Czardasfyrstinden,  andre wienermelodier og operetteperler og musik af bl.a. Lehar, Kalman og Strauss. 


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

1781
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen