forespørgselsliste

Din liste er tom >

Peter Nørgaard | Børne og Familieshow

Peter Nørgaard | Børne og Familieshow

Peter Nørgaard | Børne og Familieshow - tryl, bugtaleri og meget mere

Peter Nørgaard strøg direkte i finalen i TV2 programmet Danmark har talent i 2015. Peter er en eminent bugtaler, som ikke bare kan tale, men også synge med sine dukker. 


Når Peter Nørgaard optræder med sit børne- og familieshow er det en formidabel blanding af geniale gags og brillant bugtaleri. Glæd dig til et gensyn med hunden Charlie, som er Peters allerbedste ven. I hvert fald så længe Charlie kan opføre sig ordentligt, hvilket ikke altid er særligt længe af gangen... 


Forestillingen er sjov og levende og fuld af overraskelser. For godt nok kan Peter Nørgaard trylle, men det er ikke altid, det går helt så godt, som Peter selv havde regnet med. Heldigvis er der altid nogle børn blandt publikum, der er friske på at hjælpe ham gennem strabadserne. 


Showet er en stor blanding af tryl, balloner, bugtaleri og sjove gags. Showet kan varmt anbefales til foreninger, institutioner, reklamefremstød, teambuilding, firmafester/større sammenkomster (hvor børn er inviteret) og børnefødselsdage. Peter kan også bookes som Walk-around. Her optræder han som ballonkunstner (en af Danmarks hurtigste) eller bugtaler, hvor dukkerne kan hilse på børnene.


Til jul optræder Peter og Charlie med en super sjovt juleshow. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

945
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen