forespørgselsliste

Din liste er tom >

Pernille Højmark solo

Pernille Højmark solo

Slut med Sweethearts efter 27 år

Efter 27 år med Sweethearts springer Pernille Højmark ud som solist. 


Også som solist har Pernille masser at byde på og hendes repertoire er et udpluk af fortolkninger af Sebastian, Medina, Gasolin, Benny Andersen, Nik og Jay, Leonard Cohen m.fl. samt helt ny skrevne sange. Publikum kan glæde sig til at lytte, nynne med, grine, græde og ikke mindst danse og nyde en aften i selskab med entertaineren, historiefortælleren og sangeren Pernille som vi kender og kan li´ hende.


Pernille flankeres af et særdeles kompetent 4 mands orkester ” The Boys in the Band ”. Peter Michael, keyboards, er kapelmester, Lars Fabiansen, guitar, Anders Pedersen, trommer samt Tore Hauge, bas. 


Pernille blev færdiguddannet som skuespiller fra Århus Teater i 1983. En lang række teater roller blev det til op igennem firserne og halvfemserne på Gladsaxe Teater, Det Kongelige Teater, Det Danske Teater, Folketeatret m. fl. En række filmroller i b.la. En gang Strømer, Flamberede Hjerter, Sirup, Himmel og Helvede, kulminerede med en Bodil for bedste i birolle i 1993 i Sort Høst. I DR´s store succes Taxa, cementerede Pernille sit image som ” Folkets Datter ” og ramte igen plet i TV serien Krøniken fra 2004.


Pernille startede i 1988, sammen med Kim Kidholm, festorkesteret Sweethearts. Det er blevet til 9 album udgivelser og 1500 koncerter igennem 27 år.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

1639
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen