forespørgselsliste

Din liste er tom >

Karen Mukupa

Karen Mukupa

Historier, fed musik og VJ-ing på storskærm

Børnene kan glæde sig til medrivende musik og eventyrlige historier fra de varme lande, når Karen Mukupa og bandet Wadudu møder Benjamin Koppel og DJ Noize til en eftermiddag dedikeret til det helt unge publikum.


Historierne har Karen Mukupa hentet fra sin barndom i Zambia og fra sine mange rejser som voksen. Hør for eksempel fortællinger om, hvordan krigerne i gamle dage fangede elefanter, og om hvordan Karen Mukupa fik sit navn. Eller hør historien om junglens ånd – en dreng med grøn hud og ild i håret.


Historierne akkompagneres med musik og sang, mens børnene inviteres med på en musikalsk rejse til fjerne himmelstrøg, hvor de synger og leger sammen. De kan være med til at bygge et beat sammen med DJ Noize, og undervejs vil børnene kunne følge sig selv, deres leg og den eksotiske rejse på en storskærm, hvor deres eget eventyr forvandles til kunst i form af videoscratch.


Musikken byder på et crossover mellem børnesange, jazz, storytelling, dancehall og vilde beats, når Karen Mukupa, Benjamin Koppel og DJ Noize sammen med det vildeste band fyrer den af og laver en fest for børnene.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

1793
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen