forespørgselsliste

Din liste er tom >

Hans Jørn Østerby

Hans Jørn Østerby

Over 30 år fyldt med komik, gags og skøre indfald

Hans Jørn Østerby har optrådt professionelt siden 1981, og har siden 1998 levet af at optræde for børn og voksne med trylleri, bugtale, sang og musik m.m. Han laver i dag omkring 130 forestillinger om året mest i Danmark, men også på enkelte afstikkere til udlandet. Han har således foruden i Danmark optrådt i Norge, Sverige, Belgien, Israel, Tyskland, på Færøerne, i Afrika og i USA.

Hans Jørn Østerby er et sindigt menneske, og hans jyske ro tager han med sig på scenen, og man oplever ofte, at publikum sænker skuldrene, slapper af og nyder samværet med denne professionelle og morsomme mand.

Der er i mange tilfælde tale om decideret crazy komik, når Hans Jørn Østerby ruller sig ud i selskab med alle sine tricks og finurlige og frække dukker, der kommer og går. Københavnerdrengen Jack er et fund. Med sin rapkæftede attitude tager han fuldstændigt magten over enhver forestilling. Den talende tegning, Nikolaj, er noget af det, børnene husker længe efter showtime, og det samme gælder gorillaen Brutalis, der ikke er så slem, som navnet antyder.

Østerby er den eneste af sin slags i Danmark, forstået på den måde, at ingen andre kunstnere magter at tage så mange forskellige ingredienser med i deres show. Hans Jørn Østerby er en sand multikunstner. Han tryller, laver fremragende bugtale og putter også gerne både klovneri, gøgl samt sang og musik ind i sine forestillinger.

Glæd jer til et besøg af manden, der vil det hele og kan det meste.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

1265
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen