forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dorte Rømer

Dorte Rømer

Dorte Rømer - kroppen, stemmen og sproget

Dorte Rømer har noget at byde på. Med et langt CV og trangen til at læse-lære, dele og optræde, han hun sammensat foredrag som 'Kroppen, stemmen, sproget' og 'Stand-up comedy' - og det er både underholdende og meget lærerigt at tilbringe tid sammen med Rømer!

 

Kroppen, stemmen og sproget

Hvordan bruger vi vores krop - og hvad har vi glemt? Hvordan er vores kropssprog blevet skabt, og hvordan udsender og modtager vi signalerne. Det talte og uudtalte sprogs funktion bliver gennemgået i vilkårlig rækkefølge.


Eksempler fra vores hverdag og arketyper bliver gennemgået og demonstreret af Dorte Rømer. Frivillige deltagere bliver anvendt som illustration! Til virksomheder lægges der især vægt på stemmekontrol og præsentationer.
 

Foredraget tilpasses den enkelte gruppe. Varighed 1 1/2 time.

 

Stand-Up Comedy

Hvad er stand-up comedy, og hvordan blev den skabt? De forskellige fagudtryk, genrer og kendte "stand-uppere". Et kig bag et show og de mange timers skriveri og ideer der skaber 25 minutters materiale.

 

Dorte Rømer, som var den første kvindelige stand-up komiker i Danmark, vil udvikle materiale på stedet ud fra deltagernes ideér for at demonstrere processen.

 

Varighed ca. 1 time. Foredraget kan sammensættes med kursus og show.

 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

1127
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen