forespørgselsliste

Din liste er tom >

Cirkus Skattejagt

Cirkus Skattejagt

Cirkusforestilling og lærerig cirkusleg med børnene

Cirkusartisterne Zora og Katja har udviklet et helt nyt koncept specielt egnet til biblioteker, skoler og institutioner: Cirkus Skattejagt. 


Zora og Katja indleder med en 20 minutters cirkus-forestilling, hvorefter alle børn inviteres til at deltage i en sjov cirkus-workshop fuld af jonglørnumre, akrobatik, klovnerier og hemmelige tricks. Med sig på scenen har Zora og Katja en stor, mystisk skattekiste med sjove og farverige cirkus-rekvisitter, som de, sammen med børnene, forvandler til en festlig og sjov forestilling.  


Børnene bliver involveret på en lærerig og pædagogisk måde og når forestillingen er slut, går alle børn hjem med en glad, lille cirkusartist i maven.


Om cirkusartisterne

Zora er oprindelig født i Polen, men har i mange år været bosat i Danmark. Zora er uddannet på Cirkusskolen i Moskva i jonglering, akrobatik, dans og comedy. Hun har rejst over hele Europa og har i Danmark bl.a. arbejdet sammen med Cirkus Benneweis. Senest har hun medvirket i ”Ninja Warrior” og ”Danmark har talent”. 

Katja er uddannet på Cirkusskolen i Bruxelles. Som barn var hun med i The Flying Superkids, men de senere år har hun primært arbejdet med teater og cirkus i såvel Danmark, Spanien og Sydamerika. 


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

1783
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen