forespørgselsliste

Din liste er tom >

Brandmand Sam

Brandmand Sam

Brandmand Sam - Sikkerheden er helt i top!

Ude ved kysten ligger der en lille by ved navn Pontypandy. I udkanten af byen ligger byens egen brandstation. Her bor verdens sejeste brandmand; Brandmand Sam. Sam er alles ven, og han hjælper alle byens indbygger med alt fra at slukke ildebrande til at give en hjælpende hånd, når man mest har brug for det.


Men i dag har Sam brug for din hjælp! Nøglen til hans brandbil Jupiter er blevet væk, og Brandmand Sam og hans ven skal bruge hjælp af publikum for at løse mysteriet og finde nøglen. Det bliver en kamp imod tiden, da alarmen kan gå når som helst.


Meet'n'greet

Børnene har mulighed for at hilse på Brandmand Sam og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke. Varighed 1 x 30 min.


Mød dit Idol

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Brandmand Sam i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Brandmand Sam  stiller op til meet'n'greet, fotosession og medvirker som integreret del af dine events.


Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for, at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløst anlæg med musik og 2 personer til afvikling. 4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

1151
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen